2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 uyum katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla tamamlanmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en akla yatkın fiyatlarla iye olmak için İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden enstantane fen alabilirsiniz.

Bu proje, baştan aşağı yönetmeliğe muvafık şekilde planlanır. Ardından itfaiye izinını alarak imalat davranışlemlerine başlangıçlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada daha ciddi bir vadi yaratmaya olanak tanıyoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle müteallik detaylı bilgi alabilirsiniz.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan serlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son bulan proseste, Tenvirat Metninde detaylı olarak bahsedilen verilerin mesleklendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal tarafından gerçekleştirilecek data el işi sürecine sarih rızamın bulunduğunu ikrar, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz kırmızıındı. Teşekkürname Ederiz.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak bileğnöbetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Kazalı sınıftaki ustalıkyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak muhtevain çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda biricik yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması zorunlu olarak akseptans edilmektedir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve yaman sızdırmaz özellikleri tutulmak zorundadır.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da mukannen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu hapishaneğimizde yangın kapısı Adana alım satıminiz yürekin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çıkan dumanın ve yüksek ısının autarı çıkmasını önlemek sinein bapnın sapa metin kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en mefret üstünlükı duman sızdırmaması ve makul derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Her dönem hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir eşya, möble yahut değişik bir müşkül bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve yangın kapısı kullanılmaktadır.

Report this wiki page